Farola.kgmTechnische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorWaar moet u op letten

  • vrijgavetijd:2022-08-09 05:18:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:545
  • Korte omschrijving:

    Farola.kgm,Wat is de belangrijke rol van de transformatortransformator met olieonderdompelingFarola.kgmDe keuze moet worden uitgevo

Artikel inhoud

Wat is de belangrijke rol van de transformator

transformator met olieonderdompeling

Farola.kgmDe keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Puerto LimonWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


Farola.kgmTechnische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorWaar moet u op letten tijdens het gebruik?



Droge transformator

Transformer is

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

InstallatiematerialenAls niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,Farola.kgmHoeveel is droge testtransformator,Farola.kgmElektrische transformator-model, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces,Farola.kgmTechnische parameters van scb10 droge transformator, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

fabrikant van droge transformatoren


Farola.kgmTechnische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorWaar moet u op letten tijdens het gebruik?



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

AanbiedingDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Farola.kgmDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Elektrische transformator-installatie

Farah.Overige productinformatie
  • Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

    Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

    Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

  • Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

    Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

  • Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

    Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

  • Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

    Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

  • FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

    FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

  • Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

    Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

  • Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

    Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!